You are here:

Barbacoa

Barbacoes per grups fins 30 persones en espais separats

A Can Fainé s’hi poden celebrar barbacoes de grups i colles fins 30 comensals.

Els usuaris del servei de barbacoa de Can Fainé provenen principalment de Manresa i la comarca del Bages. Del Vallès Occidental, venen a fer barbacoes des de Terrassa i Sabadell. I tampoc podem oblidar-nos dels grups que venen a fer barbacoes després de pujar a Montserrat. Que cada vegada són més, perquè troben un espai on poden menjar al seu gust, amb l’atenció que necessiten, i on saben que habitualment podran disposar de qualsevol cosa que s’hagin descuidat.

Aquestes característiques, fan que cada vegada hi hagi més usuaris del servei de barbacoes que Can Fainé ofereix als grups que volen organitzar dinars per retrobar-se amb la colla de sempre, per celebrar aniversaris, esdeveniments esportius, o amb qualsevol altre excusa. Sense que els resulti massa car, i disposant d’un espai en que dintre d’uns límits, s’hi permet fer gresca.

Fer barbacoa

Per aquells grups que volen fer barbacoa a l’aire lliure. I alhora disposar d’un espai diferenciat de la resta de colles que estiguin celebrant barbacoes a les instal·lacions. A Can Fainé hi trobareu 4 barbacoes independents, amb una pica cada dues barbacoes, i un taulell per cada barbacoa. D’aquesta manera, cada colla que vol fer barbacoa disposa del seu espai per preparar les graellades de verdures, carn o peix amb tota la comoditat. I el que és més important, amb prou espai suficient per evitar que les colles es destorbin entre elles.

Les instal·lacions

Pel que fa a les instal·lacions per les celebracions i que els grups es puguin menjar el que han preparat a les barbacoes. A l’exterior de Can Fainé hi ha diversos espais independents amb capacitat fins a 30 persones. Per tal que cada grup tingui un lloc apropiat, separat de la resta de grups, de manera que el xivarri que faci una colla no destorbi les altres en excés.

Com a garantia de servei, cal tenir en compte que Can Fainé és un restaurant i masia d’agroturisme. I com a tal, les instal·lacions i les comoditats que oferim als nostres clients són les corresponents a aquest tipus d’establiment. És a dir, Les taules són de restaurant, i per seure s’utilitzen cadires individuals (evitant la incomoditat de seure en bancs per a diverses persones). A banda, si en la preparació per celebrar la barbacoa s’han descuidat alguna cosa, en tenir la cuina, també la podem facilitar.

En cas que faci mal temps, o el dia ofereixi poques garanties, a l’interior de la masia hi ha diversos menjadors, per tal que, pagant un suplement, en cas de caldre s’hi puguin menjar el que hagin preparat a les barbacoes.

Barbacoes amb taulell i piques
Espai as l'aire lliure per grups fins 30 persones
barbacoa per colles i celebracions

Què inclou la barbacoa?

Amb la barbacoa s’hi inclou el carbó, (cada 15 persones un saquet de carbó)  i la utilització de la barbacoa, les taules i cadires per cuinar i menjar.

L’horari habitual es de 11,30 a 17,30 , Horaris de vespre i/o ampliació d’horaris consultar tarfes

Tot i que no entra en el preu per fer la barbacoa, si els grups que venen a fer barbacoes ho volen, també els podem oferir postres, cafès i altres complements propis d’un restaurant.

Quant costa fer una barbacoa a Can Fainé?

Per fer barbacoa a Can Fainé per cada persona es cobra:

  • Preu Persona: 12,00€ IVA inclòs.
  • Preu Animal de Compañia 6,00 €

Per evitar inconvenients, és important sempre es tingui en compte que en fer barbacoes a Can Fainé, es cobra per tots els assistents, mengin o no.

Si vol més informació, ens pot enviar un formulari de contacte, o trucar-nos.