You are here:

Restaurant per celebracions

Restaurant per celebracions d’aniversaris, batejos, comunions, comiats de solter...

Can Fainé és un restaurant per celebracions, en que es poden fer els dinars en dates assenyalades de tot l’any. Ja siguin les calçotades, i xatonades de primers d’any, o les festes de Nadal, entre la resta de celebracions fixes del calendari. Així com un restaurant per celebracions que no estan associades a festes o temporades determinades, com poden ser celebracions familiars i de grups, ja siguin batejos, comunions, aniversaris o comiats de solter, entre altres.

Tot i que els usuaris del restaurant són d’arreu de Catalunya, som un restaurant per celebracions principalment per habitants del Bages i del Vallès Occidental, principalment de Manresa, Terrassa o Sabadell, tot i que en oferir la possibilitat d’allotjament de turisme rural, tampoc és estrany que ens escullin persones de Barcelona per fer les seves festes.

Quin tipus de celebracions?

Can Fainé és un restaurant per celebracions de tot tipus, sempre i quan els assistents no excedeixin la vuitantena, ja que és la capacitat màxima del menjador principal.

Tenint en compte l’aforament, a Can Fainé s’hi poden celebrar des d’aniversaris, trobades familiars, o menjars d’empresa i de colles, fins batejos, comunions, i fins i tot casaments.

Restaurant menú diari Can Fainé
Restaurant per celebracions íntimes
Restaurant per celebracions de casament

Cuina que s’ofereix al restaurant

Al restaurant Can Fainé, s’hi ofereix és cuina tradicional catalana i cuina de mercat, basada en ingredients de temporada, i sovint de l’hort del restaurant, o de proximitat.

Pel que fa a les possibilitats, culinàries, en funció de la celebració o la temporada, s’ofereixen cartes o menús determinats, tot i que si la organització de l’esdeveniment ho demana, es pot preparar un menú a mida, temàtic, o que tingui en compte les necessitats específiques dels comensals.

Menjadors del restaurant per celebracions

Els menjadors del restaurant per celebracions són adequats per celebracions en diversos formats, i un ventall d’assistents prou ampli. Resultant un restaurant per celebracions de grups familiars, amics o de companys de treball, en menjadors amb capacitat des de 6 persones, fins 80 convidats, que és la capacitat del menjador principal.

En cas que a més del propi menjar es vulgui fer alguna activitat complementària, podem preparar l’espai per tal que els organitzadors de la celebració el puguin adequar a les seves necessitats.

Restaurant per celebracions a l’aire lliure

Can Fainé és un restaurant que a banda dels menjadors interiors, també disposa de diversos espais independents a l’exterior. Aquests espais tenen capacitat per grups d’entre 10 i 30 persones, i. En aquests espais cada grup hi pot gaudir de la seva celebració, sense que el destorbi la gatzara d’altres grups.

Un restaurant per celebracions a l’aire lliure pot millorar enormement qualsevol esdeveniment. Principalment durant els mesos d’estiu. Però fora d’aquesta temporada, dinar en un restaurant per celebracions a l’aire lliure, si fa bon temps encara s’aprecia més pel fet que no és tan freqüent. Cosa que agraeixen especialment els fumadors.

Restaurant i masia de Turisme Rural

Un complement que resulta interessant per algunes celebracions, és que a més de ser un restaurant per celebracions, Can Fainé també és una masia de turisme rural, de manera que si a la celebració hi ha assistents d’altres contrades, o simplement es preveu que en acabar és millor que alguns assistents es quedin fins l’endemà. Al mateix fer la reserva per la celebració, es poden buscar dates en que hi hagi disponibilitat d’algun dels habitatges de turisme rural, i contractar-lo.