You are here:

Restaurant de menú diari

Restaurant de Menú amb plats de cuina tradicional i cuina de mercat, a Sant Vicenç de Castellet, el Bages. Menú diari en un restaurant amb terrassa.

Restaurant de menú diari, de dilluns a divendres al migdia

De dilluns a divendres al migdia, Can Fainé és un restaurant de menú diari.

En cas de voler menjar a la carta, al restaurant també disposem de carta, i una varietat de vins adequada a l’oferta. A més de poder reservar un menjador privats dels que té la masia restaurant, per menjar a la carta.

Durant el cap de setmana, a més de menjar a la carta, al restaurant s’hi preparen menús de cap de setmana, plats típics de temporada, i les especialitats del restaurant.

Som un restaurant de menú diari elaborat amb ingredients frescos i de qualitat. Que es troba envoltat de natura a Sant Vicenç de Castellet. Estem a pocs quilòmetres de la muntanya de Montserrat, així com de Manresa, Terrassa i Sabadell. Aquesta proximitat, ens converteix en un restaurant apartat, però accessible, i al que es pot anar qualsevol dia, sense que el viatge sigui excessivament llarg.

El convidem a descobrir la nostra cuina, i els nostres espais.

El menú diari

Pel que fa a l’estructura del menú diari, habitualment consisteix en 4 primers, 5 segons, i diversos postres (fruites, gelats, pastissos…) o cafès, a més del pa, i vi o aigua.

Els primers i segons plats del restaurant de menú diari, permeten escollir entre amanides i verdures, pastes, carns, i peixos (si vol menjar peix, consulti la disponibilitat per al dia en concret).

Si ho prefereix, amb un suplement al preu del menú, es poden menjar dos segons plats en lloc d’un primer i un segon.

Cuina del restaurant de menú diari

La cuina del restaurant de menú diari Can Fainé, es basa en productes frescos de la terra, del propi hort, i carns i peixos dels nostres proveïdors de confiança. Garantint així la màxima qualitat en cadascun dels plats que es poden demanar al nostre menú diari.

Pel que fa a la preparació, el nostre xef elabora plats gustosos de cuina tradicional i de mercat, que fan que al restaurant de menú s’hi serveixi un producte de qualitat, que permet als nostres clients gaudir de l’aspecte, l’aroma, i el sabor dels plats que els arriben la taula.

Ambients del restaurant de menú

Pel torn de menú diari, al restaurant de menú Can Fainé, hi ha dos espais per als nostres comensals.

  • La Cafeteria: Un espai climatitzat, amb finestres i vistes a l’exterior. No és massa gran, la capacitat màxima és d’unes 50 persones. A la cafeteria, els comensals hi poden menjar en un ambient agradable i distès, llegir el diari, preparar la tarda, o fer-hi dinars de treball amb un nombre reduït de participants.
  • La terrassa: No és pròpiament una terrassa, perquè consisteix en diversos espais a l’exterior de la masia i restaurant de menú, que tenen diverses capacitats, taules i ombrel·les per dinar a l’aire lliure si el dia ho permet. A la terrassa del restaurant de menú s’hi pot fumar sense haver d’estar al cas de no destorbar la resta de taules.

Horari del restaurant de menú

El restaurant de menú obre al migdia de dilluns a divendres, i es serveixen menús des de les 13:00 fins les 16:00h.

Recomanem reservar taula abans de venir, per tal de garantir el millor servei possible a tots els grups i comensals.

Preus del menú diari, i suplements

Al restaurant de menú diari de Can Fainé, el menú de dilluns a divendres té un preu de 13,95€ per persona IVA inclòs.

Al menú diari hi entra: primer plat, segon plat, postre o cafè, pa i vi o aigua sense gas.

A restaurant de menú també hi preparem menús diaris per emportar, el preu són 13,50€ IVA inclòs (sense beguda).

I si en lloc de primer i segon, el comensal prefereix fer 2 segons, pot canviar el seu primer per un segon plat amb un suplement de 2,50€.

Serveis complementaris al restaurant de menú

El restaurant Can Fainé, és força més que un restaurant de menú diari. A més del menú diari oferim altres opcions i serveis que poden ser interessants per als nostres clients.

Aquests serveis complementaris no només s’ofereixen entre setmana. Can Fainé és un establiment que principalment s’orienta al públic de cap de setmana.

Durant el cap de setmana, a més del menú de cap de setmana i la carta, també celebrem convits de celebracions. Ja siguin menús per celebracions familiars; batejos, comunions o petits casaments, o bé festes per grups d’amics o de treball, com poden ser aniversaris, comiats de solter, o sopars d’empresa, tot i que aquests darrers es celebren al llarg de tota la setmana.

Per cadascun dels tipus de celebracions disposem de menús i propostes tipus que adaptem en funció del pressupost i les preferències de cada cas. Només cal que es posin en contacte amb nosaltres, i els proposarem les alternatives que puguin fer més especial el seu projecte de celebració.

A banda dels serveis de restaurant de menús per tot tipus de celebracions, a Can Fainé, també hi ha diverses barbacoes preparades per grups i colles que vulguin fer una barbacoa al Bages.

Finalment, el Restaurant Can Fainé també és una masia de turisme rural, amb allotjament de turisme rural per 22 persones, en que destaca la piscina i una sala de jocs de més de 200m2.

Tots aquests serveis tenen l’atractiu addicional de la proximitat a llocs d’interès, com a la muntanya de Montserrat, les mines de sal de Cardona, la Basílica Col·legiata de la Seu, i a poblacions com Manresa, Terrassa o Sabadell.

Per totes aquestes característiques, fer una escapada a Can Fainé per aïllar-se en un restaurant al mig de la natura, i desconnectar de la rutina quotidiana, requereix molt poca estona de trajecte, i esdevé una solució adequada, tant per anar a dinar a un restaurant de menú una mica apartat, com per fer una escapada de cap de setmana, o celebrar-hi festes familiars.

Demanar informació sobre menú diari

Si vol informació sobre els serveis de restaurant de menú diari, preguntar-nos quins plats hi ha per avui… O demà, vol fer una reserva, o té qualsevol dubte que ens vulgui fer arribar.

  • Ens pot enviar un formulari de contacte
  • Pot trucar-nos al telèfon: 93 833 50 50
  • També ens pot obrir un WhatsApp clicant a la paraula «Consultar» que pot veure al peu de la pantalla.

I estarem encantats de respondre qualsevol pregunta que ens vulgui plantejar sobre el nostre servei de restaurant de menú diari.