You are here:

Restaurant Can Fainé

Can Fainé, és un restaurant i allotjament de turisme rural que també ofereix el servei d’hostal rural situat a la falda de la muntanya de Montserrat , que va obrir les seves portes la primavera del 2003, posant a disposició del públic una oferta lúdica consistent en bar, restaurant, agroturisme i allotjament , que té com a premissa bàsica la satisfacció i atenció especial que només un petit negoci familiar pot oferir al client .

L’aposta gastronòmica de Can Fainé es basa en productes frescos de la terra, ja sigui carn de pagès o verdures de l’hort de la masia, posant una atenció especial en la preparació tradicional, el peix i carn a la brasa, i els calçots amb llenya, i els plats típics com paelles, xatonades i cargolades, cuinats a l’estil tradicional.

Com a complement al restaurant, CAN FAINÉ també ofereix el servei d’ hostal de turisme rural (inclosa piscina) , ja sigui per famílies o grups , per passar uns dies de tranquil·litat, o per fer comiats de solter , podent acollir en total fins +20 persones, que a més podran gaudir dels serveis de Manresa i Sant Vicenç de Castellet (que es troben a 7 i 2 km respectivament), a més de tenir parada d’autobús, i estar a prop de les estacions de tren de la RENFE i els Ferrocarrils Catalans.

A Can Fainé, a part de trobar-hi una acurada presentació a qualsevol dels seus quatre menjadors (amb capacitats entre 10 i 80 comensals), també es vol oferir una àmplia i sempre exquisida oferta en els menjars, d’aquí que es serveixin molts productes no només d’elaboració pròpia, si no també del propi hort o corral, alguns exemples d’aquest extrem, són l’ànec, les verdures i les postres d’elaboració pròpia.

Els plats que es poden degustar al restaurant, són tant de cuina de mercat i mediterrània, com casolana o fins i tot ecològica, ja que, per exemple per a l’engreix de l’aviram s’utilitza blat de moro.

 • De dilluns a divendres al migdia, es serveix menú diari per 12,04 € I.V.A. inclòs, els caps de setmana els menús especials a 21,95€ i a 31,85 € amb I.V.A. i pastisseria pròpia inclosos.
 • El cap de setmana, també es poden fer esmorzars de forquilla, amb torrada + beguda + cafè (sense licor) a partir de 8,50€.
 • Els menjars a la carta poden costar entre 30 i 50 €.

A Can Fainé, en temporada de calçots els tenim acabats de collir i apunt per a la taula, cuits amb llenya i acompanyats de la nostra salsa de romesco feta a casa per poder oferir les millors calçotades. També es fan xatonades i cargolades tot l’any. Can Faine és el teu restaurant per menjar ja sigui en reunions familiars,  en parelles o grups petits, o també en grups o colles fins a 80 persones.

CanFaine.com esta al costat de Montserrat i molt aprop de Barcelona

 • Magret d’ànec al crocant amb formatge brie i salsa d’Oporto amb poma confitada.
 • Raviola de pasta fresca farcida de cremós al Roquefort, amb salsa de gingebre i espàrrecs verds.
 • Popets saltats amb carxofetes.
 • Oca rostida amb figues.
 • Vedella amb bolets.
 • Amanida de formatge tebi de cabra daurat al ferro roent i amanit amb vinagre de poma i pinyolets a la mel.
 • Filet de bou a la mantega verda, amb crocants d’all i espàrrecs escalfats.
 • Carn i peix a la brasa de llenya.