You are here:

Restaurant Can Fainé

El Restaurant Can Fainé es troba a Sant Vicenç de Castellet. És un restaurant situat a pocs quilòmetres de Manresa, Terrassa, Sabadell, i al peu de Montserrat.

Restaurant en plena natura, òptim per desconnectar unes hores de la realitat quotidiana sense necessitat de fer grans desplaçaments.

Alhora que és un restaurant molt apropiat per anar-hi a dinar, i per acabar un dia rodó després de visitar a la muntanya de Montserrat, o les Coves de Collbató.

La gastronomia

L’aposta gastronòmica del restaurant Can Fainé està basada en cuina de mercat i mediterrània, casolana i tradicional catalana. Incloent també elements de cuina ecològica. Ja que, per exemple, per a l’engreix de l’aviram s’utilitza blat de moro.

Els ingredients dels plats que es serveixen al restaurant son frescos de la terra, i entre ells s’hi inclouen carns de pagès i verdures de l’hort de la masia. Un aspecte a tenir en compte és que al restaurant, posem una atenció especial en la preparació a l’estil tradicional d’aquells plats que ho requereixin. Ja siguin peixos, carns a la brasa, carns a la llosa, verdures, escudelles, cremes o altres plats de cullera.

Bona part dels ingredients de la nostra carta son productes de l’hort i del corral. Alguns exemples d’aquests plats són l’ànec les verdures. Tot i això, en oferir una carta variada on s’hi troba una àmplia oferta culinària, resulta impossible basar la carta del restaurant únicament en ingredients de producció pròpia. És en demanar aquests plats quan es pot apreciar la professionalitat i el gran esforç que fan els nostres proveïdors de confiança per oferir-nos diàriament productes frescos i de primera qualitat.

A més, oferim una varietat força completa de postres d’elaboració pròpia.

Menús especials

Al Restaurant Can Fainé es potencia la cuina de mercat. I habitualment donem preferència als plats de temporada. En casos especials, com l’època de calçotades, preparem dos menús específics per calçotades, amb calçots cuits amb llenya, i tota la parafernàlia habitual en aquest tipus d’esdeveniments. També tenim altres menús per èpoques concretes com són, les xatonades. I no podem oblidar-nos de menús especials que es poden demanar tot l’any, com són les cargolades, amb cargols a la llauna, i cargols a l’estil de Boades. A més, i també durant tot l’any,també ens podeu demanar diverses paelles.

Els menjadors

Més enllà de l’acurada presentació dels plats, i la qualitat dels ingredients. Al restaurant Can Fainé considerem que és prioritari oferir als nostres comensals la màxima comoditat possible. En aquest aspecte destaquen els quatre menjadors independents de que disposa el restaurant. Aquests menjadors per dinars i sopars tenen capacitats per entre 10 i 80 comensals.

Les terrasses del restaurant

Un altre aspecte que cal tenir en compte és que, durant els mesos d’estiu, disposem de diversos espais per dinars i sopars a l’exterior del restaurant. En aquests espais, els grups i colles poden fer els seus àpats a la fresca. I en no estar a tocar els uns dels altres ofereixen molta més comoditat i intimitat que si es tractés d’un espai comú o diferents espais però amb distàncies més reduïdes entre ells.

Altres serveis

A més del restaurant, a Can Fainé s’hi ofereixen dos serveis que poden resultar d’interès per als nostres usuaris:

 • Dos habitatges de turisme rural amb capacitat per 20 persones, i amb piscina. Ja sigui per passar uns dies de tranquil·litat o per fer-hi alguna celebració. Des dels habitatges de Turisme Rural es pot anar a Manresa o a Sant Vicenç de Castellet en pocs minuts (que es troben a 7 i 2 km respectivament), o bé visitar diversos indrets d’interès turístic.
 • Cinc barbacoes a l’aire lliure, i les taules amb cadires individuals (de restaurant) en diferents espais amb els complements necessaris per poder celebrar barbacoes amb colles fins 30 persones, en espais diferenciats, per gaudir al màxim de les celebracions al Restaurant Can Fainé.
 • De dilluns a divendres al migdia, es serveix menú diari per 13,95€ I.V.A. inclòs, els caps de setmana els menús especials a 21,95€ i a 31,85€ amb I.V.A. i pastisseria pròpia inclosos.
 • El cap de setmana, també es poden fer esmorzars de forquilla, amb torrada + beguda + cafè (sense licor) a partir de 8,50€.
 • Els menjars a la carta poden costar entre 30 i 50€.

A Can Fainé, en temporada de calçots els tenim acabats de collir i apunt per a la taula, cuits amb llenya i acompanyats de la nostra salsa de romesco feta a casa per poder oferir les millors calçotades. També es fan xatonades i cargolades tot l’any. Can Faine és el teu restaurant per menjar ja sigui en reunions familiars,  en parelles o grups petits, o també en grups o colles fins a 80 persones.

CanFaine.com esta al costat de Montserrat i molt aprop de Barcelona

 • Magret d’ànec al crocant amb formatge brie i salsa d’Oporto amb poma confitada.
 • Raviola de pasta fresca farcida de cremós al Roquefort, amb salsa de gingebre i espàrrecs verds.
 • Popets saltats amb carxofetes.
 • Oca rostida amb figues.
 • Vedella amb bolets.
 • Amanida de formatge tebi de cabra daurat al ferro roent i amanit amb vinagre de poma i pinyolets a la mel.
 • Filet de bou a la mantega verda, amb crocants d’all i espàrrecs escalfats.
 • Carn i peix a la brasa de llenya.