You are here:

Restaurant amb terrassa

Restaurant amb terrassa a prop de Montserrat, Manresa, Terrassa i Sabadell

Si voleu anar a dinar a un restaurant amb terrassa a prop de Manresa, Montserrat, Sabadell o Terrassa, a Can Fainé hi trobareu l’ambient que esteu buscant per menjar a l’aire lliure.

Can Fainé és un restaurant amb terrassa. La terrassa de Can Fainé aporta un valor afegit que fa molt interessant el restaurant. Perquè en realitat no només hi ha una terrassa on mengen tots els comensals. Sinó que, al voltant del restaurant s’hi poden trobar diversos espais on repartir els grups. Aquesta distribució ens permet oferir una intimitat, gràcies a la qual es gaudeix d’un ambient més privat, i per tant de més confiança, en els àpats de cadascuna de les colles.

Pèrgola amb taula i cadires per dinar i sopar a l'aire lliure
Taula per dos
Taula per cafè

Diverses terrasses, l’espai adequat al nombre de comensals

A més de la terrassa principal, hi ha diversos espais al voltant del restaurant, que tenen capacitats des de taules per a 2 o 4 persones, fins espais per a 30 comensals. Aquesta varietat d’espais ens permet trobar l’entorn més apropiat per a la celebració, convit, dinar o sopar que tinguin en ment els organitzadors.

La distribució dels elements estructurals, a més, permet que els comensals puguin gaudir dels avantatges de menjar a l’exterior, però sense els inconvenients climatològics més habituals. Ja que a més de les ombrel·les, que protegeixen del sol, també hi ha murs amb plantes, i la pròpia masia, que eviten que el soroll d’uns grups destorbi en excés els altres. I alhora impedeix que hi hagi excessius corrents d’aire.

Restaurant amb terrassa amb menú diari i de cap de setmana

Pel que fa al que es pot menjar al restaurant, entre setmana tenim la carta i el menú diari. I al cap de setmana proposem un menú especial de cap de setmana, consistent en dues mini cartes, i si es tracta d’un esdeveniment d’una colla, us podem oferir la possibilitat d’escollir els menús per colles.

Restaurant amb terrassa per celebracions

En cas de venir per celebrar cargolades, xatonades o calçotades, can Fainé és un restaurant amb terrassa que a més us ofereix els menús corresponents a cada tipus de celebració.

Can Fainé és un restaurant amb terrassa que es troba a Sant Vicenç de Castellet, al Bages. Molt a prop de la muntanya de Montserrat, Manresa, Terrassa i Sabadell. Si voleu reservar taula, podeu trucar-nos, o completar el formulari de contacte.