You are here:

Turisme Rural Fainé I

Casa rural amb capacitat per entre 6 i 10 persones

És un allotjament per fer Turisme Rural al peu de la muntanya de Montserrat per a grups nombrosos, famílies grans i també colles d’amics.

Els espais comuns d’aquest allotjament rural independent, estan pensades per a poder oferir la comoditat suficient fins les 10 persones, disposant de menjador suficientment espaiós i dos banys i quatre habitacions, cuina americana, també disposa de llar de foc (no inclou llenya).

Té entrada independent de la masia, de manera que es pot entrar i sortir amb total llibertat i sense horaris.

Disposa d’una zona de gespa a on els nens poden jugar i a l’hora dels àpats com més gran és el grup més s’utilitza per a fer dinars o sopars a sota la ombra dels arbres amb taules que disposem especialment per a l’exterior.

Pels hostes, tenim un menú de cassola prèvia confirmació de l’àpat, també disposem de servei de restaurant i d’hostal, amb menús diaris i de cap de setmana, o si ho prefereixen, una carta molt completa que inclou peixos i carns a la brasa.

Disposem de piscina a l’aire lliure per l’estiu i coberta pels mesos de maig, setembre i octubre (no és climatitzada) per Fainé I i Fainé II