You are here:

Restaurant per sopars d'empresa

Si busqueu un restaurant per sopars d’empresa, heu de conèixer Can Fainé

Can Fainé és idoni com a restaurant per sopars d’empresa. Deixant de banda les bondats dels plats de cuina tradicional catalana, i mediterrània, que preparem, ja sigui amb ingredients de l’hort del restaurant, amb productes de proximitat, o amb els que ens faciliten proveïdors de la màxima confiança. I també deixant de banda els vins, caves, i licors que podeu trobar a la nostra carta. Les possibilitats poc habituals que ofereix el restaurant per sopars d’empresa, el converteixen en un espai molt atractiu per aquest tipus de celebracions.

Aquí hi podreu sopar amb comoditat i gaudir d’una vetllada inoblidable.

Els menjadors del restaurant per sopars d’empresa

Al restaurant hi ha diversos menjadors de diverses capacitats. Des del menjador per convits, amb capacitat fins 80 persones, fins el menjador més íntim, en que hi poden menjar grups entre 6 i 10 persones, cosa que el converteix en una opció a tenir en compte com a restaurant per sopars d’empresa, independentment de si a l’empresa hi ha cinc treballadors, o una cinquantena.

Menjadors privats per sopars d’empresa

A banda com a bon restaurant per sopars d’empresa, cada grup disposa de menjador privat, i adequat a les seves necessitats d’espai, on, en cas de ser necessari, el mateix organitzador del sopar d’empresa hi pot instal·lar els elements que consideri necessaris (pantalles gegants, megafonia per fer parlaments…).

És indispensable reservar prèviament

Un altre aspecte rellevant, que millora la comoditat de la celebració de sopars d’empresa a Can Fainé, és que habitualment el Restaurant Can Fainé només obre al migdia. De manera que si es vol venir a sopar al restaurant cal reservar prèviament. Una particularitat que fa que Can Fainé sigui una opció més exclusiva, perquè els grups disposen de més privacitat, millor atenció, i eficiència en el servei, que s’agraeixen perquè en conjunt milloren la qualitat de la celebració.

Agroturisme i restaurant per sopars d’empresa

Una altra de les característiques que fan que Can Fainé sigui interessant, és que en ser una masia de turisme rural, a més del sopar d’empresa. Si en previsió que el sopar i la celebració puguin acabar molt tard, o es consideri oportú garantir la seguretat dels assistents. A més del restaurant, i en cas que estigui disponible, es pot reservar l’allotjament de turisme rural. Els habitatges d’agroturisme de Can Fainé tenen capacitat per 22 persones, i donen dret a utilitzar altres serveis del restaurant. Entre ells, la sala de jocs, on si s’escau s’hi pot fer una mica de festa, i la piscina (durant els mesos càlids de l’any).

En el relatiu als plats que trobareu a Can Fainé si busqueu un restaurant per sopars d’empresa. Us podem oferir tots els de la carta, els menús especials que trobareu en aquesta pàgina, i, si ho preferiu, també preparem menús personalitzats o amb alternatives de plats específicament per als sopars d’empresa que ho sol·liciten.